Nuoren muslimipojan kirje joulupukille ihastuttaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Joulua viettävät lapset kirjoittavat yleensä joulupukille lahjatoivelistan ja jättävät sen esimerkiksi ulko-ovelle tonttujen haettavaksi. Jotkut lapset saattavat myös kirjoittaa joulupukille kirjeitä, joissa he kysyvät partaukolta mieltäpainavia asioita.

Nyt verkossa leviää erään alakoulun neljännellä luokalla opiskelevan pojan kirjoittama kirje. Muslimipoika on kirjoittanut selkeällä käsialalla hauskan ja ihastuttavan kirjeen, jossa hän muun muassa kysyy joulupukilta tämän uskomattomalta tuntuvasta jouluyöstä.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

– Onko totta, että kierrät koko maailman yhdessä yössä? Jos se on totta, voitko kertoa, miten teet sen? Poika kirjoittaa kirjeessään.

Joulukirjeessä poika kertoo, ettei hän ole koskaan kirjoittanut kirjettä joulupukille, koska hän ei vietä uskontonsa takia joulua. Hän kuitenkin kiittää joulupukkia siitä, että parrakas mies antaa kaikille lahjoja. Lisäksi hän pyytää joulupukkia lähettämään terveiset joulumuorille.