Peppukirurgin laittomat puuhat paljastuivat – poliisi pidätti heti

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on kauhisteltu jo pidemmän aikaa valelääkäreiden järkyttäviä toimenpiteitä, jotka ovat aiheuttaneet jo lukuisien ihmisten kuoleman. Esimerkiksi taannoin erään ”kirurgin” uutisoitiin ruiskuttaneen suuremmasta takamuksesta haaveilleen naisen peppuun sementtiä, superliimaa ja renkaanpaikkausainetta.

Nyt eräs amerikkalainen valekirurgi on jäänyt kiinni laittomista toimistaan. New Yorkissa asuva 39-vuotias Liliana Coello on nimittäin tehnyt kotonaan lukuisia peppuoperaatioita naisille ilman asianmukaista lääkärilupaa. Valelääkärin kerrotaan muun muassa pistäneen naisille takamusta kohottavia ruiskeita.

Liliana Coello jäi kiinni laittomista peppuoperaatioistaan, kun eräs hänen asiakkaistaan joutui sairaalahoitoon takamuksessaan jomottavan kivun takia, The Daily Mail -sivusto uutisoi. Sairaalaan joutuneen asiakkaan tiedetään maksaneen laittomista peppuruiskeista 2.500 dollaria, eli noin 1.900 euroa.

Viime aikoina yhä useampien naisten on kerrottu ihailevan suuria takamuksia, ja muovanneen pepuistaan muhkeampia plastiikkakirurgialla. Naiset haluavat yhtä muhkean takamuksen kuin esimerkiksi julkkiskaunottarilla Jennifer Lopezilla, Kim Kardashianilla ja Nicki Minajilla. Äskettäin verkossa levisi järkyttävä video, jossa eräs nainen esitteli takamuksessaan olevaa irrallista silikoni-implanttia.