Demi Mooren juhlinta oli liikaa – tyttäret katkaisivat yhteydet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiljattain 50 vuotta täyttänyt näyttelijäkaunotar Demi Moore on viime aikoina ollut hurjassa pyörityksessä erottuaan Miehen puolikkaat -tähti Ashton Kutcherista. Näyttelijäkaunotar on viihtynyt otsikoissa tiuhaan tahtiin erityisesti biletyksen ja nuorempien miesten pokailun merkeissä.

Nyt tähden tytärten kerrotaan jälleen kerran katkaisseen yhteydet äitinsä kanssa. Demi Mooren ja hänen ex-miehensä Bruce Willisin tyttäret Rumer, Scout ja Tallulah ovat New York Daily News -lehden mukaan kyllästyneet äitinsä jatkuvaan biletykseen ja sekoiluun. Uusi välirikko tapahtuu vain vähän sen jälkeen, kun tyttäret sopivat aikaisemman riitansa äitinsä kanssa.

Demi Moore erosi äskettäin 26-vuotiaasta Toyboy-poikaystävästään. Näyttelijättären juhlimisen täyttämän elämäntyyliin kerrotaan olleen liikaa uraansa keskittyneelle taidekauppiaalle. Puumanaisen maineen saanut näyttelijätär on Ashton Kutcherista erottuaan nähty useiden itseään reilusti nuorempien miesten käsivarsissa.