Ben Affleck aikoo poliitikoksi – haluaa senaattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-palkittu näyttelijä Ben Affleck tähditti pari vuotta sitten itse tuottamaansa ja ohjaamaansa elokuvaa The Town, joka oli menestys niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Parhaillaan tähti nähdään valkokankailla ohjaamassaan tositapahtumiin perustuvassa Argo-elokuvassa.

Nyt 40-vuotias monilahjakkuus on paljastanut haaveilevansa uudesta aluevaltauksesta. Ben Affleck nimittäin haluaisi astua mukaan poliittiselle kentälle. Tähti kertoi CBS-kanavan Face The Nation -ohjelmassa olevansa valmis asettumaan ehdokkaaksi Yhdysvaltain senaattiin. Ben Affleck tunnetaan jo ennestään intohimoisena ihmisoikeusaktivistina, joka on esimerkiksi työskennellyt Kongossa tapahtuvan verisen konfliktin lopettamiseksi.

Näyttelijä-ohjaaja Ben Affleck on naimisissa Jennifer Garnerin kanssa, ja parilla on kolme lasta. Tähti on menneisyydessä heilastellut esimerkiksi näyttelijä Gwyneth Paltrowin ja latinotähti Jennifer Lopezin kanssa. Hänen suhteensa Lopeziin sai taannoin rutkasti julkisuutta ja heitä kutsuttiin lempinimellä ”Bennifer”. Affleck esiintyi myös silloisen tyttöystävänsä musiikkivideolla Jenny From The Block.