Rihanna muka eronnut? Tämä kuva kielii aivan muuta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihannan romanssin Chris Brownin kanssa uutisoitiin äskettäin päättyneen, ja neitokainen kirjoittikin Twitter-blogiinsa sinkkuelämää kiroavia viestejä. Barbadokselle lomailemaan suunnannut neito nähtiin samalla viikolla kotimaassaan seksikkäissä bikinikuvissa.

Brownin lähipiiriin kuuluva laulajatar Christina Milian julisti vastikään, että Chris on palannut yhteen eksänsä Karrueche Tranin kanssa. Nyt räppäri Chris Brown näyttää kuitenkin olevan katumapäällä, sillä hän on julkaissut Twitter-blogissaan poikkeuksellisen herkän yhteiskuvan itsestään Rihannasta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Otoksessa Riri-lempinimellä kutsuttava kaunotar suutelee Brownin poskea. Lemmekäs kuva oli verkossa 15 minuuttia, jonka jälkeen Brown poisti sen blogistaan. Sitä ennen tuhannet fanit olivat kuitenkin ehtineet nähdä kuvan. Otosta pidetään julkisena anteeksipyyntönä popparineidolle, ja se on myös herättänyt epäilyt siitä, onko parin suhde todella ohi.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa pidemmän aikaa, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Chris Brown nimittäin hakkasi silloisen tyttöystävänsä sairaalakuntoon, kun he ajautuivat riitaan autossa. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi.