Nainen synnytti bussissa – vauva löytyi housuista

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Synnyttäminen on naiselle usein yksi elämän kohokohdista siitä huolimatta, että varsinainen operaatio on usein kivulias ja voi joskus sattua hieman väärässä paikassa Nyt verkossa leviää video, jossa nainen synnyttää linja-autossa ja lapsi löytyy kirjaimellisesti housuista.

Linja-auton valvontakameran ikuistamalta videolta nähdään miten 39-vuotias kiinalainen perheenäiti Wang Liying vääntelehtii aikansa bussin takaovista seuraavalla penkkirivillä. Vieressä tilannetta seuraa kolmevuotias Xixi-poika.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Parin minuutin vääntelehtimisen jälkeen hän kaivaa vaaleanpunaisista housuistaan vastasyntyneen pienokaisen, joka päätti putkahtaa maailmaan viikko ennen laskettua aikaa.

Wang Liying oli bussissa, koska hän oli matkalla synnyttämään Xindun aluesairaalaan. Synnytys ehti kuitenkin alkaa hyvissä ajoin ennen kuin äiti ehti sairaalaan saakka. Sivulliset auttoivat pitämään lapsen lämpimänä kunnes huomattavaa ylinopeutta ajanut bussikuski kaahasi lähimmän sairaalan pihaan.