Poliisioperaatio Rihannan parvekkeelle – tässä kuva epäillystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina tiiviisti otsikoissa rakkauskiemuroidensa merkeissä, kun hänen kerrottiin äskettäin eronneen on-off-poikaystävästään Chris Brownista. Parhaillaan Rihanna viettää jouluaan sinkkunaisena kotimaisemissaan Barbadoksella.

24-vuotias Rihanna on kuvattu jo useita kertoja vuokraamansa luksustalon terassilla, joten alue on koko ajan paparazzien tähtäimissä. Niinpä myös eilen alueelle ja edelleen Rihannan asuttaman lomatalon parvekkeelle tunkeutunut mies tallentui paparazzikuviin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Miehellä ei ollut mitään asiaa alueelle, ja paikalle hälytetyt poliisit pidättivätkin miehen. Miestä epäillään nyt tunkeutumisesta yksityisalueelle ja häntä on kuulusteltu.

Viikonloppuna Chris Brown julkaisi valokuvan, jonka perusteella hänen ja Rihannan suhde ei välttämättä olekaan vielä lopullisesti ohi. Rihanna seurusteli Chris Brownin kanssa pidemmän aikaa, mutta suhde päättyi vuonna 2009, kun Brown hakkasi silloisen Rihannan sairaalakuntoon. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi ja pari palasi lopulta takaisin yhteen.