Deadmau5 kosi nettikuvalla – romanttista vai ei?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen tatuoija ja realitytähti Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut tunnetuksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Lukuisille julkkiksillekin tatuointeja tehnyt tähti seurustelee nykyisin konemusiikkiartisti Deadmau5:n, eli Joel Zimmermanin, kanssa.

Nyt 30-vuotiaan kaunottaren uutisoidaan vastanneen myöntävästi poikaystävänsä kosintaan. Epätyypillisen kosintatilanteesta teki se, että se tapahtui miljoonien fanien seuraamassa Twitter-yhteisöpalvelussa. Konemusiikkiartisti twiittasi nimittäin kuvan kihlasormuksesta huomauttaen, että sormuksen timantti tulee vielä vaihtumaan mustaan vastaavaan.

– En jaksa odottaa jouluun asti, joten… Katherine Von Drachenberg, menetkö kanssani naimisiin?, Deadmau5 kirjoitti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tatuoidun kaunottaren Kat Von D:n kohusuhde pettäjämies-maineen saaneen Jesse Jamesin kanssa päättyi viime vuonna. Näyttävä pariskunta oli jo valmiina avioliittoon, sillä he olivat menneet kihloihin. Kat Von D kuitenkin purki kihlauksen, kun hän sai tietää Jesse Jamesin uskottomuudesta. Julkkiskaunotar on tehnyt tatuointeja muun muassa HIM-yhtyeen jäsenille, Lady Gagalle ja Green Dayn Billie Joe Armstrongille.