Hilary Duff karisti ylipainonsa – nyrkkeili vauvakilot pois

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lizzie McGuire -teinisarjasta julkisuuteen noussut näyttelijä-laulaja Hilary Duff synnytti äskettäin Luca-esikoispoikansa. Neito kertoi vastikään lapsen tuoneen muutoksia hänen seksielämäänsä, sillä uupunut äiti ei jaksanut innostua lemmenleikeistä entiseen malliin.

25-vuotias Hilary Duff pyrkii paraikaa karistamaan vauvakilojaan pois, ja treeni onkin tuottanut jo tulosta. Hänen kunto-ohjaajansa Gabe Johns paljasti OK!-lehdelle tähden treenimenetelmät, joiden avulla muutkin liikakiloja keränneet neidot voivat pudottaa painoaan.

– Hänen rakkautensa on nyrkkeily, joten treenaamme sitä. Hilary tulee aina paikan päälle valmiina kuntoiluun hymy kasvoillaan, koska hän rakastaa uusien juttujen tuomaa haastetta, Johns kertoo haastattelussa.

Näyttelijätär-laulaja kiinnittää myös paljon huomiota ruokavalioonsa. Jääkiekkoilija Mike Comrien vaimo syö kunto-ohjaajan mukaan paljon vihreitä vihanneksia, kuten pinaattia. Proteiininsa kaunotar saa lohen ja kanan kaltaisista kevyistä herkuista.