Manchester Unitedin harjoitustiloihin solariumi – yllättävä selitys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Manchester United on yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloseuroista ja Iso-Britannian historian menestynein jalkapallojoukkue. Old Trafford -stadionilla kotiotteluitaan pelaava Manchester United muistetaan esimerkiksi David Beckhamin vanhana joukkueena.

Nyt joukkueen harjoitustiloihin on asennettu solariumi. Syynä ei kuitenkaan kerrota olevan rusketuksen antaminen pelaajille, vaan se, että heidän pelätään saavan liian vähän auringonvaloa. Daily Mail -lehden mukaan joukkueen manageri Sir Alex Ferguson rakennutti joukkueelle solariumin, jonka avulla joukkueen jäsenten toivotaan saavan lisää D-vitamiinia.

Taustalla on Harvardin liiketalouden koulun tutkijoiden havainto, jonka mukaan Manchester Unitedin pelaajat eivät saa sateisessa kaupungissaan tarpeeksi D-vitamiinia. Pelaajien kerrotaan käyttävän laitetta keskimäärin kolme kertaa viikossa.