Paris Hilton ja suomalaispoikaystävä romanttisella talvilomalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viihtynyt viime aikoina taas otsikoissa. Suomalaisia on kiinnostanut etenkin Parisin suhde 21-vuotiaan miesmalli River Viiperin kanssa. Miehen äiti on nimittäin suomalainen Riitta Viiperi, joka tunnetaan niin ikään mallina.

31-vuotias Hilton on nyt kuvattu lomailemassa Viiperin kanssa Yhdysvaltain Coloradossa sijaitsevassa Aspenissa. Mustia housuja lukuunottamatta kokonaan valkoisiin pukeutunut ja rakastuneen näköinen Paris Hilton bongattiin astelemassa Viiperin kanssa ulos paikallisesta Mezzaluna-ravintolasta. Arkisesti lippalakkiin ja collegetakkiin pukeutuneen komistuksensa rinnalla seurapiirikaunotar muistutti karvalakissaan lähes lumikuningatarta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.