Leonardo DiCaprio innostui suolihuuhtelusta: ”Hän rakastaa sitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aikamme suosituimpiin ja arvostetuimpiin Hollywood-tähtiin lukeutuva Leonardo DiCaprio täytti äskettäin 38 vuotta, ja piti hulppeat ökyjuhlat julkkisystävilleen. Bileissä nähtiin myös hänen tämänhetkinen heilansa, näyttelijätär Margot Robbie.

Aiemmin Leo seurusteli mallikaunotar Erin Heathertonin kanssa, mutta pari erosi äskettäin. Nyt suhteen yksityiskohtia on kuitenkin tuotu julkisuuteen. Neitokainen vihki nimittäin näyttelijän suolihuuhtelun salattuun maailmaan.

DiCapriosta tulikin seurustelun aikana tuttu näky newyorkilaisella Piper Center -klinikalla, koska hän addiktoitui kyseiseen hoitomuotoon. Paikan henkilökunnan mukaan huuhtelu onkin turvallinen ja tehokas tapa poistaa elimistön myrkkyjä. Erottuaan Erinistä miestä ei ole hetkeen näkynyt klinikalla, mutta lähteen mukaan hän saattaa palata vielä hoitojen pariin.

– Monien miesten tapaan Leollakin kesti hetken aikaa tottua ajatukseen. Suolihuuhtelu voi olla noloa, mutta kun hän kerran kokeili sitä, hän rakastaa sitä, kertoi lähde Huffington Post -lehdelle.

Leonardo DiCaprio tunnetaan mieltymyksestään juhlimiseen ja vaaleisiin kaunottariin. Hän on aikaisemmin heilastellut muun muassa Bar Refaelin, Madalina Ghenean ja Gisele Bundchenin kanssa. Miehen tunnetuimpiin elokuviin lukeutuvat Gilbert Grape, Titanic, Lentäjä, Suljettu saari, Inception ja The Departed.