Terminator-tähden raju alamäki jatkuu – hakkasi TAAS tyttöystävänsä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Viime aikoina hän on ollut jatkuvasti vaikeuksissa lain kanssa. Äskettäin Furlong esimerkiksi pidätettiin epäiltynä tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Lisäksi miehen tapaamisoikeuksia kuusivuotiasta poikaansa kohtaan rajoitettiin, kun tähden epäiltiin tarjonneen hänelle huumeita. 35-vuotiaan näyttelijän ongelmat lain kanssa jatkuvat, sillä nyt häntä syytetään jo toista kertaa kuukauden sisään tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

TMZ-verkkosivuston haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan tyttöystävälle fyysisiä vammoja aiheuttanut parisuhderiita tapahtui Yhdysvaltain kiitospäivää edellisenä päivänä 21. marraskuuta. Syytökset eivät kuitenkaan vielä toistaiseksi ole johtaneet Edward Furlongin pidätykseen.

Edward Furlong erosi vuonna 2009 vaimostaan Rachael Bellasta. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto tämän ex-vaimoon, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.