Kelly Osbournesta kuoriutui bikinikissa! Tätä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne seurustelee nykyisin Matthew Mosshartin kanssa. Julkkisneitokainen joutui taannoin petetyksi parisuhteessaan, kun hänen entinen kihlattunsa Luke Worrall harrasti seksiä erään mallin kanssa.

28-vuotias Kelly Osbourne oli taannoin mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jonka myötä hänen vartalostaan kiinteytyi upea bikinivartalo. Sittemmin elopainoa kertyi jälleen lisää, mutta tuoreessa kansikuvassa Kelly nähdään taas poseeraamassa upeassa bikinikuosissa.

kellyosbourne27122012a

Kelly Osbourne on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.