Levy-yhtiö osti Rihannalle joululahjaksi 126 000 euron Porschen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihannan ja räppäri Chris Brownin uudelleen lämmennyt romanssi sai jouluna yllättävän käänteen, kun neitokainen julkaisi Instagram-blogissaan sinkkuelämää haukkuvan viestin. Äskettäin poppari hankki itselleen myös uuden 12 miljoonan dollarin kodin.

Nyt Rihanna on saanut Roc Nation -levy-yhtiön edustajilta lahjaksi upean ökyauton. MTV News -sivuston mukaan 160.000 dollarin, eli 126.000 euron, arvoinen Porsche 911 Turbo S -auto kuuluu laulajattaren uusiin silmäteriin. Neitokainen esitteli hopeanväristä menopeliään Twitter-blogissaan, jossa hän ylisti aikaista joululahjaansa ja sen antajia.

– Kiitos Roc-veljilleni! Rakastan teitä! Olette hulluja, kun ostitte minulle tämän menopelin, kirjoitti Rihanna blogiinsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Laulajakaunotar Christina Milian paljasti aiemmin tällä viikolla haastattelussa, että hänen hyvä ystävänsä Karrueche Tran on edelleen Chris Brownin tyttöystävä. Milianin mukaan hän ei usko median valheisiin parin väleistä, koska kaikilla on oikeus yksityiseen elämään. Samalla nainen kertoi pitävänsä Brownia ja Trania upeana pariskuntana.