Valtakunnallinen levyale alkoi: ”Musiikki kiinnostaa myös fyysisessä muodossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen valtakunnallinen levyale on alkanut tänään ja päättyy 20. tammikuuta 2013. Nyt seitsemättä kertaa järjestettävä valtakunnallinen levyale on Musiikkituottajat IFPI Finland ry:n järjestämä levyjen alennusmyynnin yhteiskampanja.

Levyalen tarkoituksena on esitellä äänitevalikoimaa sekä uusille kuluttajille että musiikkidiggareille. Mukana on paljon tuotteita, jotka myydään ensimmäistä kertaa alennettuun hintaan ja mukaan mahtuu niin kansan suosikkeja kuin indie-helmiäkin. Levyalessa on mukana tänä vuonna satoja äänitemyyntipisteitä eri puolilla Suomea.

– Levyale järjestetään nyt jo seitsemättä kertaa ja mukana on jälleen sadoittain myyntipisteitä. Tämä kertoo tietysti paitsi kampanjan toimivuudesta, mutta myös siitä, että musiikki kiinnostaa edelleen kuluttajia – myös fyysisessä muodossa, musiikkituottajien apulaisjohtaja Tommi Kyyrä kertoo.

Levyalessa on tänä vuonna mukana myös superbudget-hintaisen Harakiri-sarjan uutuuksia, joiden joukossa on klassikkolevyjä esimerkiksi J.Karjalaiselta, Yöltä ja Sielun Veljiltä.