Kansanedustaja Nicole Minetti rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänä vuonna kuinka italialaiset parlamentaarikot saavat hykyisin tehdä kovasti töitä yrittäessään pitää katsettaan kurissa istunnoissa, sillä kansaa on edustamassa myös kuvankaunis bikinimalli ja televisiotähti Nicole Minetti.

Italian muotiviikkojen catwalkilla keikistellyt kaunotar nähdään nyt viettämässä joululomaa Miami Beachilla. Siellä parlamentaariset kysymykset eivät painaneet varmasti mieltä, mutta paparazzit tosin hieman ehkä häiritsivät kansanedustajaa.

29-vuotias Nicole Minetti on tullut italialaisille tutuksi televisiotähtenä ja poliitikkona, mutta taannoin hän nousi kohuotsikoihin pääministeri Silvio Berlusconin seksiskandaalissa. Minettin väitettiin välittäneen poliitikolle prostituoituja, mutta hän kiisti syytökset jyrkästi. Tutkimuksissa selvisi, että Berlusconin henkilökohtaiselta pankkitililtä oli siirretty vuosina 2009 – 2011 peräti 400.000 euroa Minettille. Berlusconi kertoi antaneensa rahat hyvää hyvyyttään.