Salatut elämät -kauhuelokuva kerännyt jättiyleisön

Viihdeuutiset · Stara.fi

5. joulukuuta ensi-iltansa saanut Salatut elämät -elokuva Nightmare – Painajainen merellä on kerännyt elokuvateattereihin jo yli 100.000 katsojaa. Kuluneiden kolmen viikon aikana Painajaisia ovat käyneet katselemassa erityisesti Salatut elämät –sarjan nuoret fanit.

– On hienoa olla tekemässä jotain ihan uutta, josta niin monella on niin väkevän vankkumaton mielipide suuntaan jos toiseenkin. Kiitos kaikille ystävillemme; mennään pelottomasti kohti hyvää uutta elokuvavuotta ja uusia painajaisia, elokuvan ohjaaja Marko Äijö kommentoi katsojamenestystä.

MTV3:n Salatut elämät -suosikkisarjaan pohjaava nuorisojännäri saattelee sarjasta tutut nuoret painajaiseksi kääntyvälle risteilylle. Hilpeissä tunnelmissa alkavalla laivamatkalla Peppi tapaa vanhoja tuttuja, jotka nostavat myös ikäviä menneisyyden asioita mieleen. Sitten laivalla alkaa tapahtua kummia.