Salatut elämät -kauhuelokuva kerännyt jättiyleisön

Viihdeuutiset · Stara.fi

5. joulukuuta ensi-iltansa saanut Salatut elämät -elokuva Nightmare – Painajainen merellä on kerännyt elokuvateattereihin jo yli 100.000 katsojaa. Kuluneiden kolmen viikon aikana Painajaisia ovat käyneet katselemassa erityisesti Salatut elämät –sarjan nuoret fanit.

– On hienoa olla tekemässä jotain ihan uutta, josta niin monella on niin väkevän vankkumaton mielipide suuntaan jos toiseenkin. Kiitos kaikille ystävillemme; mennään pelottomasti kohti hyvää uutta elokuvavuotta ja uusia painajaisia, elokuvan ohjaaja Marko Äijö kommentoi katsojamenestystä.

MTV3:n Salatut elämät -suosikkisarjaan pohjaava nuorisojännäri saattelee sarjasta tutut nuoret painajaiseksi kääntyvälle risteilylle. Hilpeissä tunnelmissa alkavalla laivamatkalla Peppi tapaa vanhoja tuttuja, jotka nostavat myös ikäviä menneisyyden asioita mieleen. Sitten laivalla alkaa tapahtua kummia.

Uusimmat