Kanavat taistelevat Jersey Shore -komistuksesta – on nyt haluttu tv-tähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohutun amerikkalaisen The Jersey Shore -realityohjelman tähdet ovat usein otsikoissa monenlaisten tempaustensa merkeissä. Yksi sarjan tähdistä, Pauly D, sai hiljattain myös oman reality-sarjansa. The Pauly D Project keskittyy tähden DJ-uran seuraamiseen.

Pauly D ei ole kuitenkaan suostunut Music Television -kanavan tarjoukseen jatkaa omaa realitysarjaansa toiselle tuotantokaudelle. TMZ-verkkosivuston mukaan miehelle on nimittäin tarjottu E! Network -kanavan taholta rahakkaampaa projektia.

Pauly D ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta, mutta on käynyt jo kolmessa tapaamisessa sarjan tiimoilta, ja E! Networkin kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut miehen ohjelman saamisesta kanavalleen. MTV-kanava päätti aikaisemmin tänä vuonna, että The Jersey Shore -sarjan parhaillaan televisiossa pyörivä tuotantokausi jää ohjelman viimeiseksi. Uutinen tuli shokkina sarjan tähdille, jotka purkivat suruaan muun muuassa sosiaalisessa mediassa.