Kardashianien isä järkyttyi: ”Ihmismieli voi olla paha”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Olympiavoittaja Bruce Jenner tunnetaan Kardashianien julkkisperheen isänä. Viime aikoina miehen kerrotaan riidelleen vaimonsa Kris Jennerin kanssa teini-ikäisten tytärtensä Kendallin ja Kylien kasvaneesta julkisuudesta.

Nyt 63-vuotias Bruce on nyt kommentoinut julkisesti Connecticutissa vastikään sattunutta koululaisten joukkomurhaa. Samoilla seuduilla lapsuutensa viettänyt mies kävi koulua parin kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Hän onkin äärimmäisen tyrmistynyt verisistä käänteistä.

– En voi uskoa sitä. Tulen joskus niin vihaiseksi ihmisyydelle. Kieroutunut ihmismieli voi olla todella paha, kertoi Bruce Jenner E! News -sivustolle.

Kim Kardashianin isäpuolen kerrotaan olevan paraikaa aviokriisissä Kris-vaimonsa kanssa. Räväkkä julkkisperheen emäntä on kehuskellut mediassa aiemmilla suhteillaan nuorempiin miehiin. Hänen huhutaan myös ärsyttävän Brucea kommenteilla, joilla uhoaa olevansa perheen todellinen elättäjä.