Jill Martin vaihtoi vapaalle – näyttävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille televisiokatsojille NBC-kanavan huippusuositusta The Today Show -ohjelmasta on tullut tunnetuksi monia televisiokasvoja. Yksi heistä on Jill Martin, joka on saavuttanut kannuksia alalle muun muassa saman kanavan muoti- ja urheilutoimittajana.

Nyt upea neitokainen on ikuistettu nautiskelemassa hyvin ansaitusta joululomastaan Floridan Miami Beachilla, jossa hänellä oli seuranaan vielä tuntemattomaksi jäänyt mieshenkilö. Muotokas kaunotar kuvattiin eilen kävelemässä pitkin rantaviivaa ja keskustelemassa intensiivisesti kännykkäänsä.

36-vuotias Jill Martin, alkuperäiseltä nimeltään Jill Sondra Dorfman, on Yhdysvalloissa tunnettu televisiotähti, joka aloitti uransa The Maury Povich Show -ohjelman avustajana. Hän teki läpimurtonsa, kun ohjelmaan kutsuttu muotiguru ei ilmestynyt paikalle, ja Jill tuurasi häntä menestyksekkäästi.