Mummo julistettiin kuolleeksi – paljastui ruumiinavauksessa eläväksi!

Ohhoh! · Stara.fi

Venäjältä kuuluu jälleen kummia terveydenhuollon saralta. Sikäläinen 61-vuotias mummo ehdittiin nimittäin julistaa kuolleeksi kahden eri lääkärin toimesta, mutta siitä huolimatta ruumiinavauksessa selvisi karmaiseva totuus.

Lyudmila Steblitskaya julistettiin kuolleeksi ja hänet siirrettiin ruumishuoneelle odottamaan ruumiinavauksen suorittamista. Lopulta nainen päätyi tutkimuspöydälle vasta kolmen päivän kuluttua, jolloin hänen kuolinsyytään ryhdyttiin selvittämään, The Siberian Times uutisoi.

Tuolloin hänen todettiin kuitenkin olevan elossa, ja huomio tehtiin vain hetkeä ennen kuin ruumiinavaaja olisi avannut naisen. Tyttären saavuttua paikalle äiti kutsui häntä jo nimeltä.

Perhe ehti siis surra rakkaan isoäidin poismenoa päiväkausia ennen kuin totuus tilanteesta selvisi. Sitä ennen läheiset olivat ehtineet käyttää lähes 2.000 euroa hautajaisiin, kuten kukka-asetelmiin, ruokaan, hautapaikkaan ja arkkuun. Hautajaiset oli määrä järjestää maanantaina.