Leffatähti ”kosketteli itseään” pornokaupassa – poliiisi iski välittömästi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä Nick Stahl on ollut kuluneen vuoden aikana useampaan otteeseen otsikoissa mystisten katoamisten merkeissä. Edellisen kerran heinäkuussa katoamistempun myötä huolta aiheuttanut Terminator 3 -elokuvan tähti on nyt huipentanut vuotensa erikoiseen tapaukseen.

Päihdeongelmista kärsineen Stahlin kerrotaan nimittäin ajautuneen ongelmiin vierailtuaan losangelesilaisessa erotiikkaliikeessä. TMZ-sivuston mukaan 33-vuotias näyttelijä pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli ”kosketellut itseään” liikkeen tiloissa.

Paikallinen poliisipartio oli tekemässä rutiinitarkastusta kyseisessä erotiikkaliikkeessä, jolloin he huomasivat Stahlin epäilyttävät puuhat. Ongelmissa ryvettynyt näyttelijä pidätettiin säädyttömän käyttäytymisen johdosta. Sivuston mukaan Stahl päästettiin vapaaksi muutaman tunnin päästä pidätyksestä. Terminator-tähden kerrotaan kommentoineen tapauksen olleen vain ”väärinymmärrys”.

Nick Stahl aloitti uransa lapsinäyttelijänä The Man Without a Face -elokuvassa vuonna 1993. Hänet nähtiin myöhemmin aikuisena muun muuassa elokuvissa Bully, Sin City, In the Bedroom ja Mirrors 2. Terminator 3 -elokuvassa mies näytteli John Connorin roolin, joka alunperin kuului Edward Furlongille. Nick Stahlilla ja hänen vaimollaan on yhteinen Marlo-tytär. Pariskunnan uutisoitiin muuttaneen erilleen tammikuussa.