Vene paloi soihtuna järvellä – näin nerokkaasti se sammutettiin!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tulipalon sattuessa nopeus ja neuvokkuus ovat erittäin arvokkaita ominaisuuksia. Nyt verkossa leviää video, jossa nokkela venekuski päättää itse sammuttaa vieressä roihuavan veneen. Sammutustekniikka on kuitenkin ennennäkemätöntä laatua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uusiseelantilaisella järvellä kuvattu video esittelee mallikkaan venekuskin uskomattomia sammutustaitoja. Videolla kuski ajaa useasti tiukassa kurvissa palavan veneen ohi heittäen samalla aaltoja liekkien päälle. Loppujen lopuksi palava vene jää enää kytemään rantaan venekuskin toimien seurauksena.

Vene oli syttynyt oikosulun jälkeen tuleen keskellä järveä, jonka seurauksena veneen kuski oli hypännyt veteen ja uinut rantaan. Palava vene oli ajelehtinut aaltojen mukana rantaan. Tapahtuneessa oli mukana myös suuremmankin onnettomuuden aineksia, sillä palavan veneen kyydissä oli ollut kaksi suurta bensiinikanisteria.