Beyoncen video sai Benny Hill Show -kohtelun – tässä hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z lukeutuvat eniten tienaaviin julkkispariskuntiin. Aviopari sai aiemmin tänä vuonna Blue Ivy -esikoisensa, joka on jo tottunut luksuselämään. Beyonce kuvaa parhaillaan omasta elämästään kertovaa dokumenttiprojektia.

Taannoin 31-vuotiaan Beyoncen kerrottiin saavan Pepsi-virvoitusjuomamerkin mainosdiilistä 50 miljoonaa dollaria, eli 40,3 miljoonaa euroa. Beyonce tulee nimittäin olemaan Live for Now -kampanjan mainosmalli. Nyt sunnuntaipäivän ratoksi poptähti nähdään Benny Hill Show -ohjelman tunnusta parodioivassa videossa.

Beyonce Knowles tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce on saanut uransa aikana 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia. Laulajattaren tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Crazy In Love, Baby Boy ja If I Were A Boy. Beyonce on nähty myös elokuvissa kuten Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri.