Sofia Vergara näyttävässä ranta-asussa – kyllä kelpaa tuijotella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Muun muassa Moderni perhe -sarjasta tuttu kaunotar äänestettiin taannoin Hollywoodin seksikkäimmäksi naistähdeksi. Nyt tumma kaunotar on päässyt lomailemaan.

40-vuotias tähti aloitti viihdeuransa jo 1990-luvun alussa ja on menestynyt upeasti. F-kupin luomurinnoistaan tuttu näyttelijätär on jo tullut tutuksi näyksi lehtien sivuilla niin malli- kuin paparazzikuvista. Nyt Sofia Vergara on itse julkaissut näyttävän lomakuvansa, jossa hän keikistelee poikkeuksellisen näyttävissä uikkareissa.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.