Tänään tv:ssä: Hulvaton komedia ja kaksi leffaklassikkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uudenvuoden lähestyessä huomenna monet viettävät iltansa ulkosalla muun muassa ilotulitteita ampuen. Tänään sunnuntaina voidaan kuitenkin vielä viihtyä sisätiloissa laadukkaan televisioviihteen parissa. Stara TV-oppaasta löytyy illaksi kaksi mielenkiintoista elokuvaa.

Sub esittää kello 21.00 alkaen elokuvan Ben Stillerin tähdittämän Sekaisin suhteessa. Staran elokuva-arvostelun mukaan elokuva on tyyliltään perinteistä Stilleriä, eli leppoisa perhekomedia. Se ei aiheuta juuri naurunremakoita, mutta on leppoisan kepeää viihdettä. Hiljalleen tarinasta kehkeytyy varsin herkullinen tarina, joka tarjoaa myös jännitystä ja tietenkin runsaasti myötähäpeää. Lopussa nähdään lyhyessä cameoroolissa myös Eva Longoria.

TV5 esittää kello 21.00 alkaen menestyselokuvan Kunnian miehiä, jonka pääosissa nähdään Tom Cruise, Demi Moore ja Jack Nicholson. Lisäksi hieman puolen yön jälkeen Nelonen esittää menestyselokuvan Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu. Kolmen ja puolen tunnin pituinen elokuva alkaa kello 00.30.