Räppärille pahoinpitelysyyte: ”Hakkasi huumepäissään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Harlemista kotoisin oleva ASAP Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, aloitti räppäämisen jo kahdeksanvuotiaana. Muun muassa Usherin ja Chris Brownin kanssa yhteistyötä tehnyt artisti julkaisee Long. Live. ASAP -levynsä tammikuussa 2013.

Nyt ASAP Rocky on vaikeuksissa, sillä hänen väitetään käyttäneen huumeita ja hyökänneen väkivaltaisesti miehen kimppuun newyorkilaisessa vaatekaupassa viime kesänä. Räppäri pidätettiin viime heinäkuussa hänen ja kahden amatöörivalokuvaajan kanssa tapahtuneesta välikohtauksesta.

Räppäriä syytettiin alun perin yrityksestä varastaa miesten kamerat. Tapauksen osapuolet tekivät kuitenkin tuolloin sopimuksen, jonka myötä syytteet hylättiin.

Nyt toinen valokuvaajista on kuitenkin nostanut uuden kanteen ASAP Rockyä kohtaan. TMZ-verkkosivuston mukaan Shenick Alcine -niminen mies väittää nähneensä räppärin käyttämässä huumeita vaatekaupassa, jossa välikohtaus tapahtui. Shenickin mukaan Rocky pahoinpiteli hänet huomattuaan miesten kuvaavan tämän laitonta toimintaa.