Ensimmäinen kannabisbaari avattiin Yhdysvalloissa

Ohhoh! · Stara.fi

Kannabiksen käyttö on parhaillaan muutosten kourissa, kun Yhdysvalloissa kaksi osavaltiota laillisti taannoin kannabiksen viihdekäytön. Mikäli historiallisesta muutoksesta saadaan hyviä kokemuksia, tulee laillistaminen leviämään todennäköisesti muihinkin osavaltioihin.

Kannabiksen viihdekäyttö laillistettiin Coloradon ja Washingtonin osavaltioissa, ja nyt sen seurauksena Coloradossa on avattu Yhdysvaltojen ensimmäinen kannabisbaari. Club 64 veloittaa asiakkailtaan ”jäsenmaksuna” 29,99 dollaria jokaiselta käyntikerralta, eikä hinta sisällä nautintoaineita. Ne asiakkaan täytyy nimittäin tuoda mukanaan.

The Denver Post -lehden mukaan Denverin keskustan liepeillä sijaitsevassa kannabisbaarissa soi reggae-musiikki ja se on varustettu discoista tutulla valolaitteistolla.

Avajaisia vietettiin uudenvuodenaattona, jolloin paikalle saapui juhlimaan parisataa ihmistä. Kannabiksen laillistaminen ei vaikuttanut tupakointilakeihin, joten klubin sisätiloissa marijuanasätkiä ei saa jatkossakaan poltella. Toinen samanlainen kannabisbaari avataan pian Del Norte -kaupunkiin.