Jill Martin on näyttävä myös rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille televisiokatsojille NBC-kanavan huippusuositusta The Today Show -ohjelmasta on tullut tunnetuksi monia televisiokasvoja. Yksi heistä on Jill Martin, joka on saavuttanut kannuksia alalle muun muassa saman kanavan muoti- ja urheilutoimittajana.

Eilen Jill Martin neitokainen kuvattiin pulikoimassa meren viilentävissä aalloissa Floridan Miami Beachilla yhdessä ystäviensä kanssa. Jill oli sonnustautunut rantaelämää varten mustavalkoisiin bikineihin.

36-vuotias Jill Martin, alkuperäiseltä nimeltään Jill Sondra Dorfman, on Yhdysvalloissa tunnettu televisiotähti, joka aloitti uransa The Maury Povich Show -ohjelman avustajana. Hän teki läpimurtonsa, kun ohjelmaan kutsuttu muotiguru ei ilmestynyt paikalle, ja Jill tuurasi häntä menestyksekkäästi.