Maailman seksikkäin kansanedustaja Nicole Minetti säväytti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian parlamentissa istuu nykyisin jälleen näyttävää naiskauneutta, sillä takavuosien kohutun Cicciolinan tavoin julkkikseksi on noussut bikinimalli ja televisiotähti Nicole Minetti, joka on nykyisin myös kansanedustaja.

Italian muotiviikkojen catwalkilla keikistellyt Minetti on viettänyt viime päivät Miamissa yhdessä ystäviensä kanssa, ja myös vuodenvaihde kului leppoisasti aurinkoa palvoen.

29-vuotias Nicole Minetti on tullut italialaisille tutuksi televisiotähtenä ja poliitikkona, mutta taannoin hän nousi kohuotsikoihin pääministeri Silvio Berlusconin seksiskandaalissa. Minettin väitettiin välittäneen poliitikolle prostituoituja, mutta hän kiisti syytökset jyrkästi. Tutkimuksissa selvisi, että Berlusconin henkilökohtaiselta pankkitililtä oli siirretty vuosina 2009 – 2011 peräti 400.000 euroa Minettille. Berlusconi kertoi antaneensa rahat hyvää hyvyyttään.