Tänään tv:ssä: Hervoton suomalainen komediahitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden ensimmäisen televisioillan tärppejä ovat tänään TV5-kanavalla kello 23.00 esitettävä Godzilla, Foxilla kello 21.55 alkava Eragon sekä yökukkujille Subilla kello 23.50 alkava Simpsonit-maraton. Illan merkittävin elokuva esitetään kuitenkin TV2-kanavalla.

Dome Karukosken komediaelokuva Napapiirin sankarit oli syksyn 2010 katsotuin kotimainen elokuva, ja elokuva teki aikoinaan myös parhaan kotimaisen elokuvan avaustuloksen. Tänään hittikomedia nähdään televisiossa, kun TV2 esittää sen kello 22.00 alkaen.

Dome Karukosken neljäs elokuva Napapiirin sankarit on seikkailukomedia Jannesta (Jussi Vatanen), joka lähtee ystäviensä Kapun (Jasper Pääkkönen) ja Räihäsen (Timo Lavikainen) kanssa metsästämään digiboksia öisestä Lapista, kun avovaimo Inari (Pamela Tola) uhkaa muuttaa etelään ellei laitetta saada taloon. Pääosissa nähdään Jussi Vatanen, Jasper Pääkkönen, Timo Lavikainen ja Pamela Tola. Herkullisissa sivurooleissa esiintyvät Kari Ketonen ja Miia Nuutila.