Puumanainen erosi – tämä 42-vuotias kaunotar on nyt vapailla markkinoilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel meni vuonna 2010 naimisiin Jason Hoppyn kanssa. Hän synnytti myös parin yhteisen Bryn-tyttären samana vuonna. Nyt kaunottaren uutisoidaan kuitenkin päätyneen jälleen sinkkumarkkinoille.

Betheny ilmoitti äskettäin eronneensa aviomiehestään kahden vuoden liiton jälkeen. Pari päätyi eroratkaisuun vain muutamia päiviä ennen joulua, uutisoi Female First -sivusto.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Tuottaa minulle suurta tuskaa kertoa, että minä ja Jason olemme eronneet. Tämä oli todella vaikea päätös minulle naisena ja äitinä. Minun pitää kuitenkin hyväksyä tämä parhaaksi vaihtoehdoksi perheellemme, kertoi Bethenny virallisessa lausunnossaan.

bethennyfrankel29022012a.png

Bethenny Frankel tuli alunperin tunnetuksi Martha Stewartin emännöimän Diili-ohjelman tuotantokaudelta, mutta sittemmin hänet kiinnitettiin New Yorkin Täydelliset naiset -realitysarjaan ja lopulta hän sai myös kaksi omaa elämäänsä seuraavaa realitysarjaa Bethenny Getting Married? ja Bethenny Ever After. Televisiouran lisäksi hän pyörittää perustamaansa Skinnygirl Cocktails -yritystä.