Peter Andre paljasti kauneuspaheensa: ”Käytän Botoxia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1990-luvulla kuuluisuuteen noussut poptähti Peter Andre joutui äskettäin kohtaamaan traagisen menetyksen, kun hänen veljensä Andrew hävisi joulun alla taistelun munuaissyöpää vastaan.

Suruaikaa viettävä poppari on nyt avautunut Daily Mail -lehden haastattelussa kauneudenhoitotottumuksistaan. 39-vuotias kolmen lapsen isä käyttääkin yllättävän paljon aikaa ulkomuotonsa piristämiseen. Hän kertoo käyneensä kauneusleikkauksessa vuosia sitten, koska ei pitänyt nenänsä muodosta.

– Lapset kiusasivat minua aina siitä koulussa. Käytän myös vuosittain botoxia, etteivät kasvojen uurteet mene liian syviksi, kertoi Andre lehdelle.

Poppari kertoi haluavansa pitää huolta kropastaan, mutta hän sanoi myös, ettei suhtaudu kuntoiluun pakkomielteisesti. Hän kertoi lisäksi nauttivansa usein aterioillaan terveellisiä salaatteja. Andren mukaan paras keino krapulaan on se, ettei juo lainkaan bileiltana.

Peter Andrella on kaksi yhteistä lasta Katie Pricen kanssa. Hän myös kohtelee neitokaisen kehitysvammaista Harvey-poikaa kuin omanaan. Andre erosi Pricesta vuonna 2009 viiden vuoden avioliiton jälkeen, minkä jälkeen povipommi on ehtinyt deittailla monia julkkismiehiä.