Ke$ha tuli kaapista! ”Minua ei kiinnosta sukupuoli”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rohkeasta tyylistään tunnettu poptähti Ke$ha on julkaissut uransa aikana jo lukuisia hittikappaleita. Laulaja paljasti äskettäin ottavansa aina valokuvia yli-innokkaiden miesfaniensa sukuelimistä, kun ihailijat tulevat hänen keikkabussiinsa.

Nyt 25-vuotias Ke$ha on tehnyt paljastuksen seksuaalisuudestaan. Poptähti on nimittäin astunut ulos kaapista, sillä hän paljasti olevansa biseksuaali. Laulajan mukaan hän ei rakasta vain miehiä, sillä neitokainen voisi yhtä hyvin rakastua saman sukupuolen edustajaan.

– En rakasta vain miehiä. Rakastan ihmisiä. Minua ei kiinnosta sukupuoli. Kaikessa on kyse vain siitä, mitä tuntee sen tietyn ihmisen kanssa, Ke$ha paljasti Seventeen-lehdelle.

Vaalean kaunottaren mukaan hän halusi puhua avoimesti seksuaalisuudestaan tukeakseen seksuaalivähemmistöjä. Ke$ha ei siedä sitä, että jotkut joutuvat koulukiusatuiksi seksuaalisen suuntautumisensa takia. Nainen onkin täysin koulukiusaamista vastaan. Naisen mukaan hänen 13-vuotias pikkuveljensä on joutunut kiusaajien uhriksi puhevikansa takia.

Ke$ha joutui äskettäin otsikoihin, kun hänen tuorein Die Young -hittisinglensä poistettiin soittolistoilta Yhdysvaltojen Connecticutissa tapahtuneen kouluammuskelun takia. Poptähden mukaan hän ymmärsi täysin, miksi radiokanavat päättivät poistaa kyseisen kappaleen soittolistoilta. Sittemmin laulaja väitti, ettei hän ole lainkaan samaa mieltä biisin lyriikkojen kanssa.