Mummo jäi vahingossa yöksi kauppaan – ei kehdannut syödä mitään hyllyiltä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Aika ajoin maailmalla kuulee uutisia, joiden mukaan ihmiset ovat jääneet vahingossa vangiksi erilaisiin paikkoihin. Nyt eräs 73-vuotias mummo on viettänyt koko uudenvuoden yönsä tahtomattaan supermarketissa.

Ranskalainen eläkeläinen oli ostoksilla roubauxilaisessa kaupassa uudenvuodenaattona. Mummo tunsi olonsa huonovointiseksi, ja hän päätti mennä kaupan saniteettitiloihin virkistäytymään. Kun nainen lopulta poistui vessasta, hän huomasi jääneensä vangiksi suljetun marketin sisään.

Supermarketin ovet olivat kiinni ja kaikki olivat lähteneet kotiin. Järkyttynyt asiakas löydettiin paikalta seuraavana päivänä, uutisoi Female First -sivusto. Mummo olisi pärjännyt kaupassa varsin hyvin pidempäänkin, mutta hän ei ollut omien sanojensa mukaan kehdannut ottaa ruokaa tai juomaa kaupan hyllyiltä.