Potter-kaunotar Emma Watson: ”Kuuluisuus pilasi teinivuodet”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harry Potter -elokuvista suursuosioon noussut elokuvakaunotar Emma Watson kertoi äskettäin laittavansa näyttelijättären uransa hetkeksi jäihin, jotta voisi taas palata Brownin yliopistoon viimeistelemään englanninkielisen kirjallisuuden opintonsa.

Nyt 22-vuotias näyttelijätär on avautunut uusimmassa haastattelussaan siitä, miten varhainen kuuluisuus käytännössä pilasi hänen teinivuotensa. Emma onkin kiitollinen, että kaunotar ei antanut kaiken mediahuomion nousta päähänsä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Se vain tekee kaiken intensiivisemmäksi. Teini-iän läpikäyminen julkisuuden valokeilassa ei ollut helpointa, mutta epävarmuuksissani keskityin aina työhön. Kaikki tapahtui, kun olin niin nuori, kertoi Emma Watson Marie Claire -lehdelle.

Tyyli-ikoni kertoi haastattelussa, että eniten häntä ahdisti jatkuva valokuvien ottaminen. Se sai neidon arvioimaan koko ajan omaa ulkomuotoaan, mitä ei hänen mukaansa suurimman osan ihmisistä tarvitse tehdä. Hän kertoo, ettei ole koskaan kokenut teini-iässään niin sanottua normaalia elämää.

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.