Rihanna julkaisi huumekuvan – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Barbadosilainen supertähti Rihanna julkaisee lähes päivittäin Twitter-blogissaan kuvia itsestään ja yksityiselämästään kulissien takaa. Laulajakaunotar julkaisi äskettäin erään otoksen, jossa hän vahvisti seurustelevansa jälleen entisen poikaystävänsä Chris Brownin kanssa.

Nyt 24-vuotias Rihanna on raivostuttanut fanejaan tuoreimmalla nettikuvallaan. Poptähti nimittäin julkaisi kuvablogissaan huumekuvan, jossa hän esitteli pöydällä olevaa marihuanaa. Fanit tyrmistyivät otoksesta ja ilmaisivatkin negatiivisen mielipiteensä Rihannan toimista. Laulajattaren mukaan häntä ei kuitenkaan kiinnosta ”v**tuakaan” muiden mielipiteet.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– Mitä oikein opetat muille tytöille? Haluatko, että he pitävät sinua tällaisena roolimallina? Eräs fani kirjoitti Instagram-palvelussa.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.