Kaksosveljeksillä YHTEINEN tyttöystävä – seksiriita päättyi yhteenottoon

Ohhoh! · Neea Jokinen

Joidenkin tutkimusten mukaan kaksossisaruksilla on huomattavasti tavallisia sisaruksia voimakkaampi läheisyysside, koska he ovat syntyneet maailmaan samaan aikaan ja kasvaneet aikuisiksi rinnakkain. Kaksoset saattavat myös jakaa paljon asioita arkielämässään.

Nyt eräiden amerikkalaisten kaksosveljesten erikoinen suhdejärjestelmä on noussut uutisoinnin kohteeksi. Connecticutissa asuvat 28-vuotiaat kaksosmiehet Aric ja Sean Hale joutuivat uudenvuodenaattona poliisien käsirautoihin. Veljekset ajautuivat nimittäin rajuun riitaan yhteisen tyttöystävänsä takia.

Aric ja Sean Hale ovat olleet avoimessa seurustelusuhteessa 27-vuotiaan naisen kanssa. Tyttöystävän mukaan hän harrastaa seksiä molempien osapuolien kanssa. Kaksoset juhlistivat hiljattain uuttavuotta hotellihuoneessa yhteisen tyttöystävänsä kanssa. Kaksikon välille syntyi kuitenkin kitkaa, kun Sean Hale pyysi veljeään poistumaan huoneesta, jotta hän voisi harrastaa seksiä naisen kanssa.

Harford Courant-sivuston mukaan Aric Hale ei suostunut veljensä pyyntöön. Kaksoset ajautuivatkin pian rajuun tappeluun, jonka aikana he muun muassa rikkoivat hotellihuoneen huonekaluja. Miehet kuljetettiin putkaan välikohtauksen takia. Poliisien kuulusteluissa kaksosten tyttöystävä kertoi aina valitsevansa, kumman veljeksen kanssa hän haluaa viettää päivänsä.