Nicolen silikonirinnat uhmasivat painovoimaa – bikinien yläosa kovilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian parlamentissa riittää nykyisin silmänruokaa, sillä kansanedustajaksi valittiin taannoin poikkeuksellisen näyttävää naiskauneutta. Bikinimalli ja televisiotähti Nicole Minetti on sittemmin huomattu myös saapasmaan ulkopuolella.

Parhaillaan Nicole Minetti lomailee Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli viikonloppuna meren aalloissa valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Neitokaisen muhkea rintamus näytti uhmaavan painovoimaa, tai vastaavasti bikinien yläosat olivat kovilla.

29-vuotias Nicole Minetti on tullut italialaisille tutuksi televisiotähtenä ja poliitikkona, mutta taannoin hän nousi kohuotsikoihin pääministeri Silvio Berlusconin seksiskandaalissa. Minettin väitettiin välittäneen poliitikolle prostituoituja, mutta hän kiisti syytökset jyrkästi. Tutkimuksissa selvisi, että Berlusconin henkilökohtaiselta pankkitililtä oli siirretty vuosina 2009 – 2011 peräti 400.000 euroa Minettille. Berlusconi kertoi antaneensa rahat hyvää hyvyyttään.