Heidi Montag parhaillaan BB-talossa – kännykkävaras levittää yksityiskuvia netissä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian Big Brother -ohjelman julkkisversiossa esiintyvät Heidi Montag ja Spencer Pratt tunnetaan kotimaassaan Yhdysvalloissa realityjulkkiksina. Parin avioliittoa on seurattu tiiviisti mediassa. The Hills -sarjasta tunnettu Heidi Montag puolestaan kerää palstatilaa silikonirintojensa vuoksi.

Nyt Heidi Montagin 29-vuotiaan aviomiehen Spencer Prattin epäillään joutuneen mahdollisesti varkauden uhriksi. Televisiopersoona käveli nimittäin hiljattain julkkisten BB-talon ovista sisään, eikä hän saanut ottaa kännykkää mukaansa. Myös miehen vaimo on parhaillaan mukana realityohjelmassa kameroiden valvomassa tilassa.

Spencer Pratt on siis tällä hetkellä lukittuna neljän seinän sisään, mutta siitä huolimatta hänen nimissään olevassa Twitter-blogissaan tapahtuu kummia. Verkkoblogissa on julkaistu viime päivinä julkkistähden yksityiskuvia. Otoksissa esiintyy muun muassa hänen Heidi-vaimonsa, The Daily Mail -sivusto uutisoi. Puhelimen epäillään parhaillaan olevan varkaan käsissä.

Heidi Montagin uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.