Sankarikoira pelasti emäntänsä varmalta kuolemalta

Lifestyle Ohhoh! · Neea Jokinen

Jotkut lemmikkieläimet, etenkin koirat, saattavat olla todella uskollisia omistajilleen. Maailmalla onkin tullut viime vuosien aikana ilmi useita tapauksia, joissa lemmikkikoirien kerrotaan pelastaneen esimerkiksi sairaskohtauksen uhriksi joutuneita omistajiaan.

Nyt eräs Yhdysvaltojen Marylandissa asuva nainen saa kiittää henkensä pelastamisesta omaa lemmikkikoiraansa. Bowie naapuruston alueella sijaitsevassa talossa tapahtui äskettäin tulipalo. Kaksi eläkkeellä olevaa palomiestä, Billy Mills ja Hugh Owens, sattuivat olemaan tapahtuneen aikaan kyseisellä naapurustolla. Palomiehet olivatkin ensimmäisinä paikalla auttamassa tulipalon uhreja.

Billy Mills -niminen mies kiersi roihuavaa taloa ympäri etsien sisäänpääsyä, kun hän yhtäkkiä törmäsi sekarotuiseen Pumpkin-koiraan. Eläin alkoi hyppiä miehen päälle kiinnittääkseen tämän huomion. Sen jälkeen lemmikkikoira työnsi kuononsa maahan ja johdatti Millsin kaatuneen oven luokse.

Eläkeläinen huomasi pian, että koiran emäntä makasi oven luona tajuttomana. Palomies huusi toverilleen, joka tuli auttamaan miestä naisen kantamisessa. Pumpkin-koira istui koko ajan emäntänsä vierellä, kun palomiehet odottivat pihamaalla pelastusviranomaisten tuloa. Koira hyppäsi myös ambulanssiin, kun nainen siirrettiin paareilla pelastusauton sisälle, NBC Washington -kanava uutisoi.