Irina Shayk bikinikampanjassa St. Tropezin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk kuuluu tällä hetkellä alansa kuumimpiin nimiin, ja hänet nähdäänkin usein mainoskuvissa. Sports Illustrated -lehdessä läpimurtonsa tehnyt kaunotar on ollut otsikoissa myös siksi, että hän seurustelee jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Viime aikoina Irina Shayk on poseerannut ahkerasti uimapukumerkki Agua Benditan mainoskuvissa esittelemässä yhtiön seuraavan sesongin uutuustuotteita. Kuvat on ikuistettu rannalla julkkisten suosimassa St. Tropezissa.

27-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007.