Justin Bieber otti selkäänsä jääkiekkoaiheisen tatuoinnin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber käyttää aktiivisesti sosiaalista mediaa. Kanadalaisen popparin Twitter-blogia seuraa jo yli 32 miljoonaa fania ympäri maailman. Viime vuosien aikana Bieber on koristellut ihoaan lukuisilla tatuoinneilla.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on jälleen vieraillut tatuointiliikkeessä, sillä popparin selkää koristaa jääkiekkoaiheinen tatuointi. Kyseessä on kanadalaisen jääkiekkojoukkueen Stratford Cullitonisin tunnuslogo. Popparin mukaan hän halusi ikuistaa jääkiekkojoukkueen merkin selkäänsä kunnioittaakseen isoisäänsä.

– Isoisäni vei minut aina Stratford Cullitonin peleihin joka perjantai-ilta. Tämä on sinulle pappani, Justin Bieber kirjoitti Instagram-kuvablogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Suursuosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset. Viime päivinä hän on ryvettynyt huumekohussa verkossa julkaistun bilekuvan takia.