Elokuvaohjaaja David R. Ellis löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen elokuvaohjaaja ja sijaisnäyttelijä David R. Ellis on menehtynyt 60-vuotiaana. Samuel L. Jacksonin tähdittämän Snakes on a Plane -elokuvan ohjaajana parhaiten tunnettu mies löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Etelä-Afrikan Johannesburgista maanantaina.

Paikallisen poliisilaitoksen tiedottajan, Lungelo Dlamin, mukaan David R. Ellisin kuolemaan ei toistaiseksi uskota liittyvän rikosta. Ellisille on tehty jo ruumiinavaus, mutta miehen kuolinsyytä ei ole vielä julkistettu. The Sun -lehden mukaan mies nähtiin viimeisen kerran elossa lounaalla ystävänsä seurassa viime lauantaina.

 

David R. Ellis oli naimisissa, ja pariskunnalla on kolme lasta. Ohjaaja oli Johannesburgissa työstämässä Kite-elokuvaa, jonka pääroolissa olisi nähty jälleen Samuel L. Jackson. Snakes on a Planen lisäksi mies on ohjannut esimerkiksi elokuvat Shark Night 3D, Final Destination 2 ja Cellular. Ennen uraansa ohjaajana Ellis toimi stunttimiehenä ja stunttikoordinaattorina muun muassa Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa.