Stella Hudgens esitteli notkeuttaan – tietenkin nettikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

High School Musical -teinielokuvien myötä Vanessa Hudgens nousi erääksi tämän hetken tavoitelluimmaksi nuoreksi naistähdeksi. Hänen pikkusiskonsa Stella Hudgens on myös saanut tämän jälkeen mediahuomiota.

Nyt Stella esittelee vartalonsa joustavuutta julkaisemassaan Twitter-kuvassa. Otoksessa nuori neitokainen tekee spagaatin seinään nojaten. Kaunotar näyttääkin olevan otoksesta päätellen yllättävän notkeassa kunnossa.

Nykyään Vanessa Hudgens seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Äskettäin Vanessa sai kuvattua elokuvan Spring Breakers. Neitokainen nähdään valkokankaalla myös elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.