Ystävä petti Justin Bieberin – myi huumekuvat medialle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on yrittänyt pitää maineensa puhtoisena, mutta poppari on joutunut uransa aikana jo lukuisiin skandaaleihin. Viime päivinä hän on ryvettynyt huumekohun keskiössä, sillä verkossa levisi äskettäin kuvia Bieberistä huumesätkä kädessä.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on menettänyt erään ystävänsä, joka petti supertähden luottamuksen törkeällä tavalla. Popparin luottamuksen aikoinaan ansainnut ystävä nimittäin myi medialle 25.000 dollarilla, eli noin 19.000 eurolla, kohutut huumekuvat. Justin Bieber on huhujen mukaan raivoissaan siitä, että hänen ystäväpiiriinsä kuulunut henkilö aiheutti hänelle pettymyksen.

– Justin tuntee olonsa petetyksi, sillä hän luuli tyyppiä hyväksi ystäväkseen, sisäpiiriin kuuluva henkilö paljasti The New York Post -sivustolle.

New Yorkissa sijaitsevan Carlyle-hotellin henkilökunta joutui taannoin puuttumaan Justin Bieberin ja hänen tiiminsä hotellihuoneessa tapahtuneisiin häiritseviin toimiin. Hotellin käytäville nimittäin levisi voimakkaalta haisevaa savua, jonka uskotaan johtuneen pilven poltosta. Lähteen mukaan Bieber ei olisi ollut hotellihuoneessa huumebileiden aikaan.

Lähipiirin on kerrottu olevan huolissaan Justin Bieberistä, joka hengailee nykyään paljon 19-vuotiaan räppärin Lil Twistin kanssa. Lil Twist ei häpeile pilven polttoaan, sillä hän on muun muassa julkaissut verkossa kuvia huumaavan harrastuksensa parissa. Kaksikko julkaisi taannoin otoksen, jossa Lil Twist kaatoi heille vodkaa laseihin.

Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muun muassa Believe-kiertueensa ja yksityiselämänsä merkeissä. Räppäri Lil Twist hurjasteli äskettäin Bieberin arvokkaalla Ferrari-autolla Los Angelesissa. Eräs paparazzi menehtyi toisen auton alle, kun hän yritti ikuistaa valokuvia supertähden urheiluautosta. Justin Bieber julkaisi traagisen kuoleman jälkeen julkisen lausunnon, jossa hän muun muassa toivoi Yhdysvaltojen muuttavan paparazzilakejaan julkkistähtien turvallisuuden vuoksi.