Ero sai puumanaisen kynnet esiin: ”Pakkomielle rahaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel kertoi vastikään eroavansa aviomiehestään Jason Hoppysta kahden vuoden liiton jälkeen. Kaunotar on jo nyt huolissaan siitä, miten ero vaikuttaa hänen raha-asioihinsa.

Radar Online -sivuston mukaan Frankel on toivonut eron sujuvan ystävällisissä merkeissä. Pariskunnalla on kuitenkin erimielisyyksiä siitä, kuka saa heidän kaksivuotiaan Bryn-tyttärensä huoltajuuden. Bethenny haluaa yksinhuoltajuuden ja vaatii suuria elatusmaksuja, vaikka hänellä tiedetään olevan jo ennestään 50 miljoonan dollarin omaisuus.

Lisäksi realitytähti uskoo Hoppyn ja eroriitojen voivan vaikuttaa hänen vielä tahriintumattomaan maineeseensa. Neitokaisen oman keskusteluohjelman on määrä alkaa tänä kesänä. Hän pelkääkin mielipiteitä, joita ohjelman tuottajilla voi olla hänen yksityiselämästään.

– Bethenny on aivan pakkomielteinen rahan suhteen. Hän on työskennellyt väsymättömästi kontrolloidakseen mediakuvaansa. Hän joutuu nyt katsomaan, kun se kaikki hajoaa eron myötä, kertoi sisäpiirin lähde lehdelle.

Frankel on ehtinyt omien suhdesotkujensa lisäksi tukea ystäviään. Äskettäin ruokabloggari Nicholas Feitel tuli julkisuuteen kertomalla Bethennyn korvaamattomasta avusta painonpudotuksessaan. Mies onnistui julkkisystävänsä tukemana laihduttamaan 30 kiloa.