Elin Nordegren uhkeana bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009, kun golf-tähti Tiger Woods jäi kiinni uskottomuudesta. Golffari petti ruotsalaista vaimoaan Elin Nordegreniä lukuisten naiskaunottarien kanssa. Sittemmin mallikaunotar sai avioerorahoja noin 110 miljoonaa dollaria.

Nyt 33-vuotias Elin Nordegren on ripotellut suolaa entisen aviomiehensä haavoihin esiintymällä bikineissä Bahaman rannalla. Aurinkohattuun ja tummiin bikineihin sonnustautunut kaunotar on upeassa rantakunnossa. Neitokaisen kurvikas vartalo kerää ihailevia katseita niin miehiltä kuin naisiltakin.

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää miehensä seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi noin 100 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja rakennuttaa parhaillaan tilalle uutta taloa, johon tulee noin 2.500 neliötä. Kohueron jälkeen hän on deittaillut muun muassa miljardööri Michael Dingmanin kanssa. Nykyään hänen on huhuttu viihtyvän San Jose Sharks -jääkiekkojoukkueessa pelaavan ruotsalaisen Douglas Murrayn kanssa.