Emma Watsonia luultiin lapseksi: ”Missä huoltajasi on?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Harry Potter -elokuvista suursuosioon noussut elokuvakaunotar Emma Watson kertoi äskettäin laittavansa näyttelijättären uransa hetkeksi jäihin palatakseen koulun penkille. Nainen paljasti hiljattain kuuluisuuden pilanneen hänen teinivuotensa.

Nyt Emma Watsonin kerrotaan joutuneen kiusalliseen tilanteeseen New Yorkin JFK-lentoaseman passintarkastuksessa. Näyttelijätär joutui viranomaisten kuulusteltavaksi, sillä he uskoivat Watsonin olevan 12-vuotias lapsi. Kaunotar purki suuttumustaan Twitter-blogissaan. Hän muun muassa kertoi, ettei aio enää koskaan käyttää selkäreppua.

– Minua luultiin passintarkastuksessa lapseksi. He kysyivät, missä huoltajani on. Olen 22-vuotias! En enää käytä reppua, Emma Watson kirjoitti faneilleen blogissa.

Emma Watson nähdään tänä vuonna kahdessa elokuvassa, The Bling Ring ja This Is The End. Ensi vuonna näyttelijätär puolestaan esiintyy Noah-nimisessä elokuvassa. Pariisissa viisivuotiaaksi asti asunut kaunotar muutti aikoinaan Englantiin opiskelun perässä. Watson on kertonut haaveilleensa näyttelijäurasta jo kuusivuotiaasta asti. Hän saikin jo yhdeksänvuotiaana roolin Harry Potter -elokuvien ensimmäisestä osasta. Brittinäyttelijä varttui nuoruutensa velhomaailmaan keskittyvien fantasiaelokuvien kuvauksien parissa.